Széchenyi 2021

PROJEKTINFORMÁCIÓK

GINOP_PLUSZ-1.2.1-21-2021-01250

Mr. Klíma 0 Energy Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztési pályázata

Projekt tartalmának bemutatása:

Fejlesztésünk célja, hogy az egyik alapgépünket alkalmassá tegyük felsőkategóriás minőségű termékek gyártására, ill. nagyobb mértékű automatizált gyártásra. A beszerzésre kerülő lamináló egység feladata a papírrétegek mintamentén történő összeragasztása, amivel elérhető, hogy a termék állandó átmérővel készüljön.

Jelenleg az elkészült tekercseket/logokat kézi szeletelővel vágjuk mérete, így az alapgépünk működésével szinkronizálható automata szeletelőgép beszerzése jelentős fejlődést jelent cégünk számára. A szeletelő része egy tekercstároló, amely az alapgép által legyártott logokat tárolja és adagolja a szeletelőbe. Ennek az egységnek a beállításával a csomagoláson kívül, ezen a gyártóegységen a teljes folyamat automatizálttá válik.

A mintázó hengerrel, a választékot tudjuk bővíteni és a másfajta megjelenésű, mintázatú termékkel kínálatunkat meg tudjuk duplázni.

Az egyszerhasználatos csomagolóanyagok használatának korlátozása, meg fogja növelni a papírzacskók, dobozok utáni keresletet. Ennek a kihívásnak megfelelve döntöttünk egy papírtasak- és egy dobozgyártó gép beszerzése mellett.

A targonca beszerzésével a telepen belüli anyag és késztermék mozgatást erősítjük. A tekercsfogó adapterrel szerelt targoncával végezzük az alappapír lepakolását a kamionról, az anyatekercsek felhelyezését a gépekre, másrész a raklapos áruk mozgatását.

A padlósúroló gép az üzemi és raktár terület tisztántartásában játszik jelentős szerepet.

A projekt keretében Vezetői- és menedzsment tanácsadást veszünk igénybe és kompetenciafejlesztő képzést biztosítunk a munkavállalók számára.

Napkollektor telepítésével támogatjuk az üzem HMV fogyasztását.

Széchenyi 2021
Mr. Klíma ø Energy Kft.
2131 Göd, Pesti út 76.
telefon: +36 (20) 933-5734
e-mail: mrklima@mrklima.hu