LG THERMA V R32 Monobloc

LG THERMA V R32 Monobloc

LG THERMA V R32 Monobloc

Átfogó fűtési megoldás R32 hűtőközeggel a lehető legnagyobb fűtési hatékonyságot biztosítja.

LG THERMA V R32 Monobloc

Hogyan működik a THERMA V R32 Monobloc?

A kültéri egység által a külső levegő hőforrással hőcserélőkön keresztül biztosítja a szükséges hőenergiát fűtésre és használati melegvíz ellátásra.

Megbízható fűtés

A THERMA V R32 Monobloc megbízható és hatékony fűtést biztosít. Még rendkívül hideg hőmérsékleti viszonyok, például –25 °C esetén is működőképes. A kilépő víz hőmérséklete pedig akár 65 °C is lehet.

LG THERMA V R32 Monobloc

Intelligens fűtésszabályozás

Az intuitív felhasználói felület egyszerű és gyors, érintő gombos, színes kijelzős megoldás, a felhasználók a saját életritmusának megfelelően állíthatják be az üzemelési sémát. Az energiafelhasználás napi vagy havi nyomon követésével pedig a fogyasztás hatékonyan kézben tartható.

"LG SmartThinQ"-kel bárhonnan vezérelhető

Az LG SmartThinQ™ mobil alkalmazással a felhasználók a fűtési rendszert bárhonnan, bármikor egyszerűen szabályozni képesek. A fűtési rendszer távoli elérhetősége plusz komfortélményt biztosít a felhasználóknak.

Egyszerű és gyors telepítés

„Minden egyben“ fűtési megoldásként a THERMA V R32 Monobloc kültéri egység 3 fő alkotóelemből áll.

R 32

Környezetvédelmileg megfelelő hűtőközeg

A THERMA V R32 Monoblocban található, környezeti szempontból fenntartható R32 hűtőközeg globális felmelegedési potenciálja 675, amely 70%-kal alacsonyabb, mint az R410A esetében. Az R32 hűtőközeggel a THERMA V R32 Monobloc környezetbarátabb fűtési megoldásként kimondottan energiatakarékos.

LG THERMA V R32 Monobloc szórólap

Mr Klíma LG szórólap
Mr. Klíma ø Energy Kft.
2131 Göd, Pesti út 76.
telefon: +36 (20) 933-5734
e-mail: mrklima@mrklima.hu